Πρόγραμμά διακοπών ρομποτικής

LEGO SPIKE Adventures

Εστιάζοντας στη μάθηση που βασίζεται στο STEAM, το πρόγραμμά διακοπών στοχεύει να συνδυάσει την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τις τέχνες και τα μαθηματικά για να καθοδηγήσει την έρευνα, τη συζήτηση και την επίλυση προβλημάτων. Ένα βασικό μέρος της εκπαίδευσης STEAM είναι η κωδικοποίηση και η ρομποτική, που παίζουν μεγάλο ρόλο στο LEGO Spike. Το LEGO SPIKE συνδυάζει πολύχρωμα δομικά στοιχεία LEGO, εύχρηστο υλικό και διαισθητική κωδικοποίηση. Με τη χρήση του LEGO SPIKE, οι μαθητές θα γίνουν οι δημιουργοί των δικών τους ρομπότ, οχημάτων και εκθέσεων διασκέδασης.

LEGO SPIKE Adventures

για 6 - 9 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Το όριο είναι η φαντασία σας!

Το LEGO SPIKE προσφέρει μια υπέροχη διαδρομή στον κόσμο της ρομποτικής, της δημιουργικότητας και της επίλυσης προβλημάτων. Στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει το ενδιαφέρον των παιδιών δημοτικού για τα πεδία STEAM, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων και αλγοριθμικής σκέψης καθώς και ενισχύοντας τη δημιουργικότητά τους με διεπιστημονικό τρόπο. Τα παιδιά θα μπορούν να εφεύρουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους αυτόνομα οχήματα, ρομπότ και σετ μίνι γκολφ ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να φανταστούν!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Κατασκευή και προγραμματισμός ρομπότ, μικροεφαρμογών και οχημάτων LEGO

Μάθετε για τα θέματα του STEAM και τις διασκεδαστικές εφαρμογές τους

Εξασκήστε τις δεξιότητες λογικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων

Μάθετε τις βασικές αρχές του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών στο Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών: Το πρόγραμμά διακοπών είναι διαθέσιμο μόνο στους χώρους μας.
LEGO SPIKE Adventures

για 6 - 9 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.