Προγράμματα διακοπών Minecraft

Minecraft Πόλη των ηρώων

Σε μια από τα πιο δημοφιλές προγράμματα διακοπών, τα παιδιά μπορούν τώρα να δουν τα βάθη του παιχνιδιού: Μπορούν να μάθουν για τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει η κόκκινη πέτρα και να κατασκευάσουν μηχανικές κατασκευές που μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας εικονικά σύνθετα κυκλώματα. Όλες αυτές οι γνώσεις μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να χτίσουν μια futuristic πόλη και την έδρα των αγαπημένων τους υπερήρώων μέσα σε αυτήν. Το όριο είναι η φαντασία τους!

Minecraft Πόλη των ηρώων

για 7 - 14 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Ανάπτυξη και παιχνίδι!

Με το Minecraft, οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες λογικής και αλγοριθμικής σκέψης τους δημιουργώντας δομές και σχέδια μέσα στο παιχνίδι. Το μάθημα βοηθά επίσης τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, καθώς θα είναι οι δημιουργοί και οι σχεδιαστές της μελλοντικής πόλης των αγαπημένων τους υπερηρώων!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Εξοικειωθείτε με το Minecraft, πώς είναι δομημένο το παιχνίδι και πώς λειτουργεί

Εξοικειωθείτε με τις λογικές πύλες, τις κόκκινες πέτρες και τις διάφορες λειτουργίες του Minecraft

Σχεδιάστε και κατασκευάστε τη μελλοντική πόλη των υπερηρώων τους

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματά διακοπών μας εκτός σύνδεσης: Το πρόγραμμά διακοπών απαιτεί έγκυρη συνδρομή στο Minecraft (PC/Mac). Εάν δεν έχετε, μπορείτε να το αγοράσετε εδώ: https://minecraft.net/en/store/minecraft , αλλά προσέξτε, διότι οι άδειες WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 ΔΕΝ είναι αποδεκτές για αυτό το πρόγραμμά διακοπών.
  • Για τα διαδικτυακά μας προγράμματα διακοπών: Εκτός από την προαναφερθείσα συνδρομή στο Minecraft, για να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό πρόγραμμά διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και κάμερα διαδικτύου.
Minecraft Πόλη των ηρώων

για 7 - 14 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.