Εργαστήρια Minecraft

Εργαστήριο τροποποίησης Minecraft

Το εργαστήριό μας διδάσκει στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν διάφορα προγράμματα για να κάνουν mod στο Minecraft. Το modding σημαίνει ότι θα μπορούν να βάλουν νέα πράγματα στο παιχνίδι: μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήρωες, εργαλεία ή ειδικές ικανότητες. Αυτή η δραστηριότητα θα τους εισαγάγει επίσης στα βασικά στοιχεία του προγραμματισμού.

Εργαστήριο τροποποίησης Minecraft

για 11 - 13 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Δημιουργήστε κόσμους με το Minecraft!

Ξέρει το παιδί σας τι θα έκανε το Minecraft ακόμα καλύτερο; Αυτό το μάθημα θα τους διδάξει πώς να εισάγουν τις ιδέες τους στο παιχνίδι, μέσω του modding ή των τροποποιήσεων στο παιχνίδι. Ένα από τα μυστικά πίσω από την τεράστια δημοτικότητα του Minecraft είναι ότι τροποποιείται εύκολα και επιτρέπει στους παίκτες να το προσαρμόσουν στις προσωπικές τους προτιμήσεις με λίγη τεχνογνωσία. Η βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι γεμάτη από σχεδιαστές και προγραμματιστές που ξεκίνησαν από το modding παιχνιδιών και βρήκαν το δρόμο για μια καριέρα ανάπτυξης παιχνιδιών μέσω αυτής της δραστηριότητας.

Κύρια σημεία

Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Δημιουργία mods για το Minecraft μέσω της δημιουργίας ολοκαίνουργιων, μοναδικών αντικειμένων και χαρακτήρων ή μέσω της αλλαγής των χαρακτηριστικών προϋπαρχόντων αντικειμένων.

Η χρήση του προγράμματος τρισδιάστατης σχεδίασης Blockbench που επιτρέπει στους μαθητές να δημιουργούν τα δικά τους, μοναδικά αντικείμενα

Η χρήση του λογισμικού τροποποίησης MCreator για να δώσει στα αντικείμενα μοναδικές ικανότητες και συμπεριφορά, καθώς και για να μάθει τα βασικά του προγραμματισμού

Εξαγωγή και χρήση mods

Απαιτήσεις

Απαιτούνται βασικές γνώσεις του Minecraft.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το εργαστήριό μας στην τοποθεσία του Logiscool: Το παιδί σας θα χρειαστεί μια έγκυρη συνδρομή Minecraft (PC ή Mac Java Edition), την οποία μπορείτε να αγοράσετε εδώ: https://minecraft.net/en/store/minecraft
    • Προσοχή: μια άδεια χρήσης Windows 10/Android/XBOX/PS4 ΔΕΝ είναι κατάλληλη για αυτό το εργαστήριο. Παρέχουμε όλα τα άλλα απαραίτητα εργαλεία για το εργαστήριο.
  • Για το διαδικτυακό μας εργαστήριο: Εκτός από μια έγκυρη συνδρομή στο Minecraft, κάθε μαθητής θα χρειαστεί επίσης ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης ένα ακουστικό και μια κάμερα web. Θα παρέχουμε το απαραίτητο λογισμικό για την ηλεκτρονική επικοινωνία. Οι συντονιστές του σχολείου μας θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του απαραίτητου δωρεάν λογισμικού πριν από το εργαστήριο.
Εργαστήριο τροποποίησης Minecraft

για 11 - 13 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.