Προγράμματα διακοπών Minecraft

Minecraft PRO

Πιστεύει το παιδί σας ότι γνωρίζει τα πάντα για τον κόσμο του Minecraft; Αφήστε μας να τα εκπλήξουμε! Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, τα παιδιά μπορούν να μάθουν για διάφορα μπλοκ εντολών και να δημιουργήσουν μοναδικές οντότητες με αυτά! Μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους διακομιστή και να θαμπώσουν τους φίλους τους με το μοναδικό τους Minecraft κόσμο γεμάτο εκπληκτικά και συναρπαστικά μυστικά!

Minecraft PRO

για 10 - 14 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: Τεστ Minecraft

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Αφήστε το παιδί σας να γίνει ένας προχωρημένος παίκτης του Minecraft!

Υπάρχει λόγος που το Minecraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο: εκτός από πολύ διασκεδαστικό, αναπτύσσει επίσης τη δημιουργική σκέψη, τη γεωμετρική αίσθηση και τη λογική. Στο Minecraft PRO, τα παιδιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλες αυτές τις δεξιότητες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο και πιο σύνθετες προκλήσεις με βάση τις κόκκινες πέτρες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις λογικές πύλες.

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Εξοικειωθείτε με τις προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες του Minecraft

Εξάσκηση και ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης, της γεωμετρικής αίσθησης και της λογικής

Απαιτήσεις

Συμπλήρωση του τεστ Minecraft, το οποίο θα σας αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την υποβολή της αίτησης.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματά διακοπών εκτός σύνδεσης: Η σειρά μαθημάτων απαιτεί έγκυρη συνδρομή στο Minecraft (PC/Mac). Εάν δεν έχετε, μπορείτε να το αγοράσετε εδώ: https://minecraft.net/en/store/minecraft , αλλά προσέξτε, διότι οι άδειες WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 ΔΕΝ είναι αποδεκτές για αυτό το πρόγραμμά διακοπών.
  • Για τα διαδικτυακά μας προγράμματα: Εκτός από την προαναφερθείσα συνδρομή στο Minecraft, για να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό πρόγραμμά τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και κάμερα διαδικτύου.
Minecraft PRO

για 10 - 14 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: Τεστ Minecraft

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.