Μαθήματα Προγραμματισμού

Python

433

Θέλετε το παιδί σας να μάθει χρήσιμες δεξιότητες για το μέλλον; Η ομάδα των αφοσιωμένων εκπαιδευτών μας θα τους βοηθήσει να μάθουν τις βασικές αρχές μιας από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες γλώσσες προγραμματισμού: Python!

Python 433 Course

για 13 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Γιατί είναι καλό να προγραμματίζουμε σε Python;

Η γλώσσα προγραμματισμού Python είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο δυναμικά αναπτυγμένες γλώσσες προγραμματισμού σήμερα. Χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη παιχνιδιών και εφαρμογών, στην εξόρυξη και ανάλυση δεδομένων, στη ρομποτική και στη μηχανική μάθηση, ακόμη και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Οι μαθητές μας θα εξοικειωθούν με τα βασικά της Python στο πρώτο τετράμηνο του μαθήματος και θα βουτήξουν βαθύτερα στις προχωρημένες έννοιές της στο δεύτερο. Όπως και σε άλλα μαθήματα Logiscool, οι μαθητές θα εργαστούν σε συναρπαστικά έργα, αλλά θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ανεξάρτητη επίλυση προβλημάτων και την αποτελεσματική μάθηση. Επίσης, θα προχωρήσουμε πέρα από την ανάπτυξη παιχνιδιών και θα δείξουμε τι άλλο μπορεί να αναπτυχθεί στην Python.

Κύρια σημεία

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να κωδικοποιούν με αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητα σε Python.

Οι μαθητές θα μπορούν να περάσουν την πιστοποιημένη εξέταση προγραμματιστή Python εισαγωγικού επιπέδου (PCEP) μετά από ένα επιπλέον τετράμηνο πρακτικής.

Η Python είναι ανοιχτός κώδικας, γεγονός που το καθιστά διαθέσιμο σε όλους δωρεάν.

Η Python είναι εύκολη στην εκμάθηση, ευέλικτη και λειτουργεί σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα.

Η Python χρησιμοποιείται από εταιρικούς κολοσσούς όπως η Google, το Netflix και το Spotify.

Απαιτήσεις

Ολοκλήρωση του Logiscool Τεστ Εισόδου για προηγμένα μαθήματα προγραμματισμού που μπορούν να εξαργυρωθούν με την ενότητα Mix Advanced στο Scoolcode.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το μάθημά μας στην τοποθεσία του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το μάθημα.
  • Για το διαδικτυακό μας μάθημα: Κάθε μαθητής θα χρειαστεί έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ένα ακουστικό, μια κάμερα web και έναν λογαριασμό Google. Οι καθηγητές των μαθημάτων μας θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το απαραίτητο δωρεάν λογισμικό πριν από το μάθημα.
Python 433 Course

για 13 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.