Προγράμματά Διακοπών Roblox

ROBLOX Game Design

Ενδιαφέρεται το παιδί σας όχι μόνο να παίζει Roblox αλλά και στο game deisgn; Στο νεότερο ψηφιακό μας πρόγραμμά διακοπών, πηγαίνουμε το Roblox στο επόμενο επίπεδο. Οι μαθητές μας πηγαίνουν πέρα από το να παίξουν την αγαπημένη τους πλατφόρμα παιχνιδιών και εξερευνούν την καθηλωτική μηχανή δημιουργίας παιχνιδιών, το Roblox Studio.

ROBLOX Game Design

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Από παίκτης σε προγραμματιστή παιχνιδιών!

Το Roblox Studio επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν κάθε είδος παιχνιδιού που μπορούν να φανταστούν, από συναρπαστικές κούρσες καρτ και επικίνδυνες διαδρομές με εμπόδια μέχρι δύσκολους γρίφους και πολλά άλλα. Οι μαθητές μας θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τα πολλά εργαλεία του Roblox Studio και θα πάρουν τις βασικές έννοιες του σχεδιασμού παιχνιδιών και επιπέδων σε ένα οικείο περιβάλλον. Στο τέλος του προγράμματος μας, το παιδί σας θα έχει μια συλλογή παιχνιδιών για να χτίσει και να μοιραστεί με τους φίλους του.

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Roblox Studio

Δημιουργία custom mods/maps, οι βασικές αρχές του game design

Εξοικειωθείτε με τις αρχές του game design

Μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τα παιχνίδια που έχουν δημιουργήσει

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών μας στον χώρο του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το πρόγραμμα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
ROBLOX Game Design

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.