Προγράμματά Διακοπών Roblox

Roblox παιχνίδι "Hacker" πρόγραμμά διακοπών

Ενδιαφέρεται το παιδί σας όχι μόνο να παίξει αλλά και να σχεδιάσει το δικό του μοναδικό παιχνίδι Roblox; Στο νεότερο μας πρόγραμμά διακοπών, πηγαίνουμε το Roblox στο επόμενο επίπεδο. Οι μαθητές μας θα ξεπεράσουν το παιχνίδι και θα εξερευνήσουν τον πραγματικό κώδικα πίσω από την αγαπημένη τους πλατφόρμα παιχνιδιών! Θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι Roblox, χρησιμοποιώντας και επεξεργάζοντας σενάρια στη γλώσσα προγραμματισμού Lua!

Roblox παιχνίδι "Hacker" πρόγραμμά διακοπών

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Από gamer σε προγραμματιστή παιχνιδιών!

Στόχος αυτού του προγράμματος διακοπών είναι να αναπτύξει τις λογικές ικανότητες των παιδιών σχεδιάζοντας το δικό τους παιχνίδι Roblox! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν και θα τροποποιήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο παιχνίδι χρησιμοποιώντας διαφορετικά mods, σενάρια και έννοιες σχεδιασμού παιχνιδιών, εξοικειώνοντας τα με τη γλώσσα προγραμματισμού Lua που χρησιμοποιεί η Roblox. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν το πρώτο τους προσαρμοσμένο παιχνίδι Roblox, το οποίο μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα mods και χάρτες μέσα στο παιχνίδι

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα παιχνίδια επεξεργάζοντας σενάρια γραμμένα στη γλώσσα προγραμματισμού Lua

Εξοικειωθείτε με τις θεμελιώδεις αρχές του game design που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη παιχνιδιών

Μαθαίνουν πώς να μοιράζονται τα παιχνίδια που δημιούργησαν

Αναπτύξτε τις δεξιότητες λογικής και αλγοριθμικής σκέψης τους μαθαίνοντας πώς να χρησιμοποιούν και να επεξεργάζονται δέσμες ενεργειών στη γλώσσα προγραμματισμού Lua

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώσεις για να ολοκληρώσουν αυτό το camp. Ωστόσο, δεν συνιστούμε τη συμμετοχή εάν ο/η μαθητής/μαθήτρια έχει ήδη δημιουργήσει και σχεδιάσει πολλά παιχνίδια στο Roblox.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών μας στον χώρο του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το πρόγραμμα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Roblox παιχνίδι "Hacker" πρόγραμμά διακοπών

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.