Μαθήματα Προγραμματισμού

Scoolcode Master Class

401

Κατακτώντας τη γραπτή μορφή του προγραμματισμού, τα παιδιά θα αναπτύξουν διάφορα παιχνίδια, ακριβώς όπως οι επαγγελματίες προγραμματιστές παιχνιδιών. Αφήστε το παιδί σας να μάθει βασικές, μελλοντικές δεξιότητες, καλλιεργώντας τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και αλγοριθμικής σκέψης μέσα από την ανάπτυξη παιχνιδιών!

Scoolcode Master Class 401
1 τετράμηνο, 17 μαθήματα

για Μαθητές6 τάξης

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Programming

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να μάθει να κωδικοποιεί!

Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας, το παιδί σας θα χρησιμοποιήσει τη γραπτή μορφή προγραμματισμού με βάση το text και θα αναπτύξει διάφορα παιχνίδια, όπως ακριβώς οι επαγγελματίες προγραμματιστές παιχνιδιών.

Αφού ολοκληρώσει το Mix Programming, το παιδί σας θα αφήσει πίσω του τον οπτικό προγραμματισμό που βασίζεται σε μπλοκ και θα επικεντρωθεί μόνο στον προγραμματισμό που βασίζεται σε text. Θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις που απέκτησε για την ανάπτυξη παιχνιδιών και θα αναδημιουργήσει γνωστά ρετρό παιχνίδια, arcade games και κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια χρησιμοποιώντας το StageScript. Τα παιδιά σας θα εργαστούν σε διάφορα συνδεδεμένα έργα, ακριβώς όπως οι επαγγελματίες προγραμματιστές παιχνιδιών.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, τα παιδιά θα μπορούν να ειδικεύονται σε επαγγελματικές γλώσσες προγραμματισμού. Το μάθημα είναι επίσης χρήσιμο για την απόκτηση δεξιοτήτων ζωής εκτός από την κωδικοποίηση, όπως η αλγοριθμική και η αναλυτική σκέψη.

Κύρια σημεία

Μια παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτική πλατφόρμα και μαθησιακή ύλη σχεδιασμένη να ταιριάζει στην ηλικία και το επίπεδο γνώσεων του παιδιού σας

17 μαθήματα

Προσωπική καθοδήγηση

Μια ποικίλη παλέτα ελκυστικών έργων

Κουίζ προγραμματισμού

24/7 πρόσβαση σε εργαλεία προγραμματισμού

Πιστοποιητικό επιτεύγματος

Τι θα μάθει το παιδί σας:

Δεξιότητες προγραμματισμού, αλγοριθμικής και αναλυτικής σκέψης:

Προγραμματισμός διαφόρων παιχνιδιών: απλά παιχνίδια με ζάρια, παιχνίδια αντανακλαστικών, λογικής και ταχύτητας, παιχνίδια για πολλούς παίκτες

Χρήση γραπτών εντολών για τον προγραμματισμό των έργων τους

Χρήση βρόχων do-while και σύγκριση με τον βρόχο while

Χρήση διαφόρων τύπων λειτουργιών

Εφαρμόστε φυσικούς παράγοντες, όπως η βαρύτητα και η τριβή

Εκτέλεση ακραίων αναζητήσεων: υπολογισμός ελάχιστων και μέγιστων τιμών με βάση μια συγκεκριμένη ιδιότητα

Βρόχοι και λίστες ευρετηρίασης

Εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού StageScript

Δεξιότητες:

Επίλυση προβλημάτων και αλγοριθμική σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Εστίαση και ακρίβεια

Συγκέντρωση και επιμονή

Επικοινωνία

Τεχνικές απαιτήσεις

Φορητός υπολογιστής ή υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο και πρόγραμμα περιήγησης Chrome, καθώς και ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Σας συνιστούμε να έχετε ακουστικά και κάμερα web.

Το λογισμικό που απαιτείται για την ηλεκτρονική επικοινωνία και κωδικοποίηση παρέχεται από εμάς.

Προαπαιτούμενα

Ολοκλήρωση του μαθήματος Mix Programming.

Scoolcode Master Class 401
1 τετράμηνο, 17 μαθήματα

για Μαθητές6 τάξης

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Programming

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.