Μαθήματα ψηφιακού δημιουργού

Παραγωγή βίντεο

Αφήστε το παιδί σας να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητά του μέσα από ένα από τα πιο σημαντικά μέσα του 21ου αιώνα, τις κινούμενες εικόνες. Θα τα βάλουμε στο δρόμο της αυτοέκφρασης, καθώς θα γίνουν οι σκηνοθέτες της δικής τους ταινίας!

Παραγωγή βίντεο
1 τετράμηνο

για 10 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Δημιουργική αφήγηση!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος παραγωγής βίντεο, οι μαθητές γνωρίζουν τις βασικές αρχές της δημιουργικής δημιουργίας ταινιών. Θα δημιουργήσουν τη δική τους ταινία, και θα γίνουν σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, μοντέρ και ειδικοί στο post-production.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, οι μαθητές γνωρίζουν διαφορετικά είδη ταινιών, μαθαίνουν τις βασικές αρχές της επεξεργασίας βίντεο και εξοικειώνονται με τα πιο ωραία κόλπα και τεχνικές ταινιών, όπως υπότιτλους, ειδικά εφέ και πράσινες οθόνες. Ο στόχος του μαθήματος είναι να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που θέλουν. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα δραματικό ντοκιμαντέρ, να τραβήξουν δυνατές διαφημίσεις ή να δημιουργήσουν επεισόδια vlog ταινιών για τη ζωή τους.

Κύρια σημεία

Το μάθημα θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Εισαγωγή στα βασικά στοιχεία της δημιουργίας και της επεξεργασίας βίντεο

Κατανόηση της διαδικασίας post-production και των διαφόρων τεχνικών και στυλ μοντάζ

Κατανόηση διαφόρων κινηματογραφικών ειδών

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το μάθημα.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το μάθημά στην τοποθεσία του Logiscool: Κάθε μαθητής θα πρέπει να φέρει μαζί του σε κάθε μάθημα μια συσκευή που μπορεί να καταγράφει βίντεο (smartphone, tablet ή GoPro για παράδειγμα) και ακουστικά.
  • Για το διαδικτυακό μας μάθημα: Εκτός από τη συσκευή εγγραφής βίντεο και τα ακουστικά, κάθε μαθητής θα χρειαστεί ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Το λογισμικό που απαιτείται για τις διαδικτυακές επικοινωνίες παρέχεται από εμάς.
Παραγωγή βίντεο
1 τετράμηνο

για 10 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.