Πρόγραμμά διακοπών Ψηφιακός δημιουργός

Πρόγραμμα διακοπών παραγωγής βίντεο

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν πολλούς ωραίους ρόλους! Μπορούν να δοκιμαστούν ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μοντέρ και ειδικός στο post-production. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά μπορούν να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που τους αρέσει!

Πρόγραμμα διακοπών παραγωγής βίντεο

για 10 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Η δημιουργία βίντεο είναι διασκεδαστική!

Στο πρόγραμμά διακοπών, τα παιδιά μπορούν να μάθουν για διαφορετικά είδη ταινιών, να μάθουν πώς να κόβουν βίντεο και να χρησιμοποιούν όμορφες τεχνικές επεξεργασίας και κόλπα ταινιών, όπως υπότιτλους ή εφέ. Μπορούν να δημιουργήσουν μια συναρπαστική συνέντευξη, να γυρίσουν μια δημιουργική διαφήμιση και να κλείσουν την εβδομάδα με μια καταπληκτική ταινία για πάρτι! Μάλιστα, μπορούν να ξεκινήσουν ακόμη και το πρώτο μέρος του νέου σας vlog στο πρόγραμμα διακοπών μας!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε τα βασικά της θεωρίας του κινηματογράφου

Γνωρίστε το λογισμικό WeVideo

Κατανόηση των βασικών στοιχείων της παραγωγής ταινιών

Κατανόηση των βασικών στοιχείων της μεταπαραγωγής: υπότιτλοι, εφέ

Γυρίστε vlogs, διαφημίσεις, αναφορές

Εργασία σε συνεργατικά έργα

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών μας στον χώρο του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το πρόγραμμα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Πρόγραμμα διακοπών παραγωγής βίντεο

για 10 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.