Πρόγραμμά διακοπών Ψηφιακός δημιουργός

Youtube Studio – Διαδικτυακή παραγωγή βίντεο

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος διακοπών, τα παιδιά θα μάθουν τα βασικά της επεξεργασίας βίντεο και ήχου και θα μπορούν να δοκιμάσουν τα πιο όμορφα είδη στο διαδίκτυο! Θα μιλήσουμε επίσης για τα τρολ του διαδικτύου, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και το νομικό υπόβαθρο του vlogging. Αναλύοντας καλά και κακά παραδείγματα, θα μάθουμε επίσης τι κάνει ένα επιτυχημένο κανάλι Youtube!

Youtube Studio – Διαδικτυακή παραγωγή βίντεο

για 13 - 16+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Αφήστε τα παιδιά σας να ξεκινήσουν το δικό τους κανάλι και να δημιουργήσουν ωραίο περιεχόμενο!

Ενδιαφέρεται το παιδί σας για τη δημιουργία και την επεξεργασία βίντεο και θέλει να παράγει ωραίο περιεχόμενο; Αναρωτιέται τι κάνει ένα κανάλι στο Youtube επιτυχημένο; Δεν χρειάζεται όλοι να γίνουν influencer, αλλά αν θέλουν να εκφραστούν με οπτικό τρόπο, θα τους μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουν!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Σχεδιάζουν τα δικά τους κανάλια (με τον ατομικό τους στόχο, το σχέδιο περιεχομένου, το μήνυμα, το στυλ επικοινωνίας)

Ρίξτε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα θέματα και είδη ιστότοπων κοινής χρήσης βίντεο. Ειδικά εκείνα που έχουν σκοπό άλλο από την απλή ψυχαγωγία, όπως εκπαιδευτικά βίντεο, κριτικές, ταξιδιωτικά βίντεο, podcast, gameplay, unboxing κ.λπ.

Γνωρίστε την διαδικτυακή πλατφόρμα επεξεργασίας βίντεο WeVideo, καθώς και απλές τεχνικές επεξεργασίας εικόνας και ήχου και υποτιτλισμού

Κάντε σαφή διάκριση μεταξύ clickbait και χρήσιμου, πρωτότυπου περιεχομένου

Παραγωγή πολύτιμου, χρήσιμου περιεχομένου βίντεο σύμφωνα με τις αρχές του YouTube

Ασχοληθείτε με την ασφάλεια του Διαδικτύου

Ανακαλύψτε τι κάνει ένα κανάλι YouTube πραγματικά καλό

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματά διακοπών στην τοποθεσία του Logiscool: Θα χρειαστείτε μια συσκευή με δυνατότητα εγγραφής βίντεο (κινητό τηλέφωνο, tablet, gopro κ.λπ.) και ένα ακουστικό.
  • Για τα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών: Εκτός από την αναφερόμενη συσκευή εγγραφής βίντεο και τα ακουστικά, για να συμμετάσχετε στα διαδικτυακά προγράμματα, θα χρειαστείτε έναν φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε να έχετε επίσης ακουστικά και κάμερα διαδικτύου. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν από την έναρξη του προγράμματος με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού.
Youtube Studio – Διαδικτυακή παραγωγή βίντεο

για 13 - 16+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.