Explore the Best Programming & Digital Camps!

Is your child ready for a new adventure and to learn something awesome? Select from 30+ exciting digital creator or programming topics not covered in school!

Újpesten 2018-ban indult a Logiscool iskola és a nyári táborok szervezése. Azóta a táborainkba résztvevő gyerekek száma évről évre növekszik, és mára már elérte az 2000 főt. A gyerekek imádják a Logiscool Újpesti táborokat, amit a szuper szakmai témák mellett a Superfly, Laserforce, Tarzan Park, Eleven Park programjainknak, valamint az oktatói csapatunknak köszönhetünk!

TEMATIKÁINK:

Új témával várunk benneteket:

 • KREATÍV FELFEDEZŐ TÁBOR - Fénykép- és videószerkesztés, digitális illusztráció, AI képgenerálás az igazi művészeknek!
 • JUNIOR FELFEDEZŐ TÁBOR - Digitális illusztráció és grafikai tervek készítése, saját játékok programozása, robotok építése és programozása, egyedi világok tervezése!

Új tematikáink mellett jól bevált tábortípusaink is egész nyáron elérhetőek:

 • Hacker tábor - Mentsétek meg a youtube-ot logikai feladatok, trükkös feladványok megoldásával!
 • Android App - Készítsd el saját telefonos alkalmazásod!
 • APP készítés - alkalmazásfejlesztés művészetét a Thunkable segítségével, a vizuális kódolástól kezdve a felhasználóbarát alkalmazások indításáig mind Androidra, mind iOS-re.
 • Minecraft Mars - Felkértek a vörös bolygó meghódítására! Építsd meg a saját űrbázisod, és kolonizáljátok közösen a Marsot!
 • Minecraft City Of Heroes - Építsétek meg a jövőbeli városotokat a Minecraftban, csapatmunka, móka, kacagás!
 • Minecraft Design - Építs kalandpályát minecraftban, rejtsd el a kincset, és védd meg csapdákkal, hogy csak te tudj hozzájutni!
 • Minecraft Pro - Úgy érzed mindent tudsz a Minecraftról? Szeretnéd komolyabban megismerni a redstone-t, vagy épp a parancsblokkokat? Itt a helyed!
 • Minecraft Mod Masters - Az MCreator és a Blockbench erejét használják fel, hogy életre keltsék saját egyedi ötleteiket a Minecraft világában, a legendás fegyverektől a testre szabott lényekig ebben az intenzív modding kalandban.
 • Roblox Hacker - Mindig is saját játékot szerettél volna gyártani? Nálunk megteheted!
 • Roblox Game Design - Ismered a Robloxot? Nálunk te is megtanulhatod miként tudsz saját játékot készíteni a Robloxban, amit később barátaidnak is meg tudsz mutatni!
 • Junior Designer - Készítsd el saját grafikáidat, animációidat a legmenőbb szoftverek segítségével!
 • MBOT - a projektek segítségével a gyerekek a grafikus programozással ismerkedhetnek meg először és egyetlen kattintással használhatják a Scratch vagy a Python programnyelvet is.
 • Cozmo - Parancsok beprogramozásával a gyerekek meg fogják tanítani Cozmónak, hogyan tekézzen, focizzon és szumó birkózzon.
 • Video Production - Mindig is érdekeltek a filmek? Szeretnéd te is megtanulni, hogy hogyan vághatsz menő videókat? Nálunk megtanulhatod, hogyan kell videót vágni, és mikre kell figyelni egy film elkészítése közben!
 • YOUTUBE Studio - érdekel a videózás, és szeretnél menő tartalmakat gyártani, kíváncsi vagy, mitől sikeres egy Youtube-csatorna és elmúltál már legalább 13 éves? Akkor itt a helyed!

Explore our Programming and Digital Camps!

Programming & Digital Camp Prices

Egész Napos Tábor
79 900 Ft
5 nap, 8 óra/nap (H-P)
max. 12 participants
Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna
Digitális készségfejlesztés beltéren 2X90 perc
young, enthusiastic animators and trainers
Szabadidős programok: Super Fly, Laser Force, Ninja Park, Tarzan Park
A hely 40.000 Ft előleg befizetése után garantált.
Fél Napos Tábor
55 900 Ft
5 nap, 4 óra/nap (H-P), 8.45 -12.45
max. 12 participants
Étkezés: tízórai
Digitális készségfejlesztés beltéren 2x90 perc
young, enthusiastic animators and trainers
A hely 40.000 Ft előleg befizetése után garantált.

Find the best program for your child

If you have questions about our camps, we are happy to guide you to find the best fit.

Choose your sorting type:
Reset all filter
Loading...
Budapest - Újpest
Camps
Choose your sorting type:

Detailed Information

Hasznos információk

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Június 24 - augusztus 16. között 8 héten át várjuk a 6-14 éves táborozni vágyókat 5 napos táborainkba!

Időpontok: Táboraink hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától függően 9:00-17:00 óráig.

Érkezés és távozás: Érkezni 8:00-tól lehetséges és legkésőbb 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek. Kérjük, a regisztrációnál jelezzétek gyermeketek esetleges ételallergiáját! Biztosítani tudjuk a laktózmentes, vegetáriánus étrendet.

Tábortípusok

EGÉSZ NAPOS TÁBOR: A diákok a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk számukra.

 • Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, a szabadidős programok helyszínét, valamint a közeli parkokat, sportpályákat. A szakmai foglalkozás délelőtt, és szabadidős program délután lesz.
 • Szabadidős program: A szakmai programok mellett változatos szabadidős programok várják a gyerekeket: LASER FORCE ARÉNA - DUNAPLAZA , SUPERFLY BUDAPEST trambulinpark, TARZAN PARK. A külső szabadidős helyszínekre tömegközlekedéssel tervezzük az utazást. A egésznapos tábor ára tartalmazza a szabadidős programok költségét is, kivéve a tömegközlekedés költségét. 
 • Az egésznapos tábor ára 79.900 Ft, mely tartalmazza a szakmai programot, a szabadidős programot és a háromszori étkezés árát.


FÉLNAPOS TÁBOR: Félnapos táborunkban a diákok szakmai programon vesznek részt a Logiscool Újpesti iskolában, mely délelőtt 9:00-12:30-ig tart.

 • Ellátás: tízórai
 • A félnapos tábor ára 55.900 Ft, mely tartalmazza a szakmai programot és a tízórait.
 • Amennyiben a félnapos tábor mellett ebédelni is szeretne a félnapos tábor ára mellett az ebédet külön kell kérni és az árát számla ellenében megfizetni. Ezen kérést a félnapos tábor jelentkezés esetén jelezni szükséges.

Kérés esetén állunk rendelkezésre!

Árak és kedvezmények

ÁRAK:

 • Egész napos tábor ára: 79.900,- Ft
 • Fél napos tábor ára: 55.900,- Ft

KEDVEZMÉNYEK:

 • Early Bird kedvezmény (5%) 2024.04.30-ig regisztrált és előleget befizetett jelentkezőknek
 • Testvérkedvezmény: 5%, két testvér együttes jelentkezése esetén
 • Saját diák kedvezmény: 5%, a Logiscool ÚJPEST kurzusára járó diákoknak
 • Többhetes kedvezmény: 5%, a második héttől
 • Maximális összevonható kedvezmény: 10%

FIZETÉS:

A jelentkezés 40.000 Ft előleg befizetése esetén válik érvényessé. A jelentkezés beérkezése után levelet küldünk a regisztráció során megadott email címre, az előleg befizetéséhez szükséges információkkal. Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük, írjátok be a gyermek nevét, a tábor rövidített nevét és kezdési időpontját, hogy utalásotok beazonosítható legyen. Az összeg beérkezése után a Logiscool ÚJPEST az előlegről pénzügyi teljesítést nem igénylő elektronikus számlát állít ki. A tábor kezdő időpontja előtt legkésőbb 2 héttel a fennmaradó összegről is kiállítjuk a végszámlát. A táborban csak az a gyermek vehet részt, akinek részvételi díja legkésőbb a számlán szereplő HATÁRIDŐIG befizetésre kerül.

Ha a választott tábort mégsem tudjuk megtartani, lehetőséget biztosítunk másik időpont vagy tábortípus választására, vagy a befizetett előleg visszaigénylésére.

A LOGISCOOL ÚJPESTI ISKOLÁBA SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG!

További részletek

FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést (Computer/PC/Java edition), amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad. A licensz itt vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

We reserve the right to make changes to the advertised camps!

What Parents are Saying

Give a boost to your child's future with us

three boys in blue t-shirts front of a laptop
Edutaining community platform - MyLogiscool

By joining Logiscool, kids receive free and continuous access to our unique edutaining community portal. Here, they can enhance their knowledge in various ways even between classes in a safe and controlled environment. They can find inspiration in their peers' projects, practice what they learnt and develop further while playing with our cool mini quests, high score games, challenges, and quizzes about the actual hot topics of the digital world.

white icons in front of blue background
Becoming an active creator is fun!

We are committed to teaching kids the joy of digital literacy with fully gamified lessons which are full of fun. Our platforms are engaging and innovative so we can provide an inspiring environment both online and in-person.

• Online classes up to 8 students
• Classroom lessons up to 12 students
• Private education according to your child's own pace
• Young and enthusiastic trainers
• After-school or on Saturdays
• All equipment provided

If you need more information, please contact us!

Your full name
*
Email address
*
Telephone number
School grade of Your Child
Your message to us

Would you like to stay updated on our news and programs?

Subscribe to our parent newsletter and get notified about our latest blog posts.Or follow us on social media