Camps hero

Logiscool kampovi su dostupni i tokom zimskog raspusta!
Da li želite da se vaša deca zabave i nauče nešto novo tokom zimskog raspusta? Nudimo sjajne teme kampova i izazove u digitalnom svetu! Pretražite našu ponudu! Zbog trenutne situacije, broj za prijavu je ograničen, da bi mogli da se pridržavamo važećih propisa. Formiraće se male grupe polaznika koji će se pridržavati prioritetnom protokolu za zaštitu od virusa. U slučaju da se donesu nove mere, organizacija kampova prelazi u virtuelni svet, i vaše dete može učestvovati u našim kampovima od kuće. Mi imamo stvarno dobar program za vaše dete!

U slučaju da odabrani kamp ne može biti održan, imate mogućnost promene datuma, promene vrste kampa ili opciju povrata novca.

Minecraft kampovi

Najpopularnija kompjuterska igra na svetu je Minecraft. U našim letnjim kampovima pokazaćemo kamperima da svet Minecrafta nije samo za igranje! Fokusiraćemo se na kreativnost i algoritamsko razmišljanje. Kamperi će se upoznati sa kreativnim stvaranjem svog sveta, kreiranjem avanturističke mape i neograničenim mogućnostima crvenog kamena.

Minecraft Classic

Sve što voliš u Minecraft-u - i još više!

Minecraft PRO

Minecraft napredni master kurs

Kampovi programiranja

Kul, smešni video ili super sopstvena web stranica - koje želiš da stvoriš ovog leta? U digitalnim kampovima Logiscool-a umetnost, kreativnost i upečatljivi rezultati su u fokusu!

T-DIGITAL-ROBLOX-DESIGN

ROBLOX Game Design

Gde igrači postaju kreatori igara
Zašto izabrati naše kampove?

Da li želite da se vaša deca zabave i nauče nešto novo ovog leta? Upišite ih u jedan od kampova Logiscool. Nudimo sjajne teme kampa i uzbudljive izazove digitalnog sveta. Stalno proširujemo opseg tema i tehnologija tako da svi mogu pronaći nešto cool kod nas! Naši vešti i predani treneri pružaju znanje i iskustvo od doživotnog značaja za više od 90.000 učenika širom sveta.