Camps hero

Logiscool kampovi su dostupni tokom školskih raspusta!
Da li želite da se Vaša deca zabave i nauče nešto novo tokom letnjeg raspusta? Nudimo sjajne teme i izazove u digitalnom svetu! Pretražite našu ponudu! Usled trenutne epidemiološke situacije i primena svih preporuka za zaštitu od virusa, broj polaznika kampa je ograničen. Iz tog razloga, formiraće se male grupe koje će se pridržavati prioritetnog protokola. Mi imamo stvarno dobar program za Vaše dete!

U slučaju da odabrani kamp ne može biti održan, imate mogućnost promene datuma, promene vrste kampa ili opciju povrata novca.

Kampovi programiranja

Da li Vaše dete želi da uradi nešto korisno i kul tokom školskog raspusta? Logiscool je spreman za nove učenike!

T-PROG-JUNIOR

Junior HACKER kamp

Nauči osnove programiranja i spasi Svet!
T-PROG-AI

Kamp VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Zaviri u tehnologiju budućnosti

Minecraft kampovi

U našim jedinstvenim Minecraft kampovima pokazaćemo kamperima da svet Minecrafta nije samo za igranje. Fokusiraćemo se na kreativnost i algoritamsko razmišljanje. Kamperi će se upoznati sa kreativnim stvaranjem sopstvenog sveta razvijajući svoje logičko razmišljanje i dizajnerske veštine.

MINECRAFT Classic

Sve što voliš u Minecraftu - i još više!

MINECRAFT Design

Stvorite jedinstvene skinove i neuporedive svetove
T-MINECRAFT-MARS

MINECRAFT Mars Mission

Osvoji crvenu planetu!

Digitalni kampovi

Smešni kul video ili super veb stranica- koje od ovoga bi Vaše dete želelo da napravi? U digitalnim kampovima Logiscoola, fokus je na kreativnosti, umetnosti i upečatljivim rezultatima.

T-DIGITAL-YOUTUBE

YOUTUBE Studio – Online video produkcija

Pokreni svoj kanal i napravi kul sadržaj!
T-DIGITAL-ROBLOX-DESIGN

ROBLOX Game Design

Gde igrači postaju stvaraoci video igrica
T-DIGITAL-DESIGNER

Junior DESIGNER kamp

Upoznajte svakodnevni život pravog dizajnera!
Zašto izabrati naše kampove?

Da li želite da se Vaša deca zabave i nauče nešto novo ovog leta? Upišite ih u jedan od kampova Logiscoola. Naši kampovi imaju sjajne teme i stavljaju ih pred uzbudljive izazove digitalnog sveta. Stalno proširujemo opseg tema i tehnologija tako da svako može pronaći nešto kul za sebe! Naši vešti i predani treneri pružaju znanje i doživotno iskustvo za više od 110,000 učenika širom sveta.