Logiscool kampovi su dostupni tokom školskih praznika!
Zbog trenutne situacije, pored naših kampova u Logiscool-u, nudimo i naše kampove onlajn. U slučaju onlajn kampova, vaše dete može učestvovati u našim prazničnim kampovima od kuće. Mi imamo dobar program za decu!

U slučaju da odabrani kamp ne može biti održan, imate mogućnost promene datuma, promene vrste kampa ili opciju povrata novca.

Kampovi programiranja

Da li bi želeo da uradiš nešto korisno i “cool“ tokom leta? Počni da učiš programiranje u Logiscool-u!

"Hacker" coding camp

Nauči osnove programiranja i spasi Svet!

Minecraft kampovi

Najpopularnija kompjuterska igra na svetu je Minecraft. U našim letnjim kampovima pokazaćemo kamperima da svet Minecrafta nije samo za igranje! Fokusiraćemo se na kreativnost i algoritamsko razmišljanje. Kamperi će se upoznati sa kreativnim stvaranjem svog sveta, kreiranjem avanturističke mape i neograničenim mogućnostima crvenog kamena.

Minecraft Classic

Sve što voliš u Minecraft-u - i još više!

Minecraft Design

Stvorite jedinstvene skinove i neuporedive svetove

Kampovi programiranja

Kul, smešni video ili super sopstvena web stranica - koje želiš da stvoriš ovog leta? U digitalnim kampovima Logiscool-a umetnost, kreativnost i upečatljivi rezultati su u fokusu!

ROBLOX Game Design

Gde igrači postaju kreatori igara

Video Production

Ako dobro uradiš, stvorićeš blockbuster, ako ti ne uspe, napravićeš paradu grešaka!
Zašto izabrati naše kampove?

Da li želite da se vaša deca zabave i nauče nešto novo ovog leta? Upišite ih u jedan od kampova Logiscool. Nudimo sjajne teme kampa i uzbudljive izazove digitalnog sveta. Stalno proširujemo opseg tema i tehnologija tako da svi mogu pronaći nešto cool kod nas! Naši vešti i predani treneri pružaju znanje i iskustvo od doživotnog značaja za više od 70.000 učenika širom sveta.