MINECRAFT Design

Stvorite jedinstvene skinove i neuporedive svetove

Najpopularnija video igrica na svetu je Minecraft a u našim letnjim kampovima pokazaćemo kamperima da svet Minecrafta nije samo za igranje! Fokusiraćemo se na kreativnost i algoritamsko razmišljanje. Kamperi će se upoznati sa kreativnim stvaranjem sopstvenog sveta tako što će praviti avanturističke mape i imati neograničenu mogućnost primene crvenog kamena. Osim sjajne zabave, Minecraft ima i mnogo drugih prednosti: ova igrica poboljšava osećaj za prostor, uči Vaše dete kako da upotrebljava različite materijale i kako najefikasnije da iskoristi svoje vreme. Da li ste znali da Vaše dete može uživati u svom kreativnom radu ne samo dok gradi nego i redizajnira svet Minecrafta?
Neka Vaše dete ispriča svoju priču i stvori savršene likove i mesta! U kampu će naučiti osnove kreativnog dizajna i planiranja, kao i najbolje načine primene crvenog kamena.
Vaše dete može da stvori jedinstven skin za svoje likove i da sanja snežne, šumovite ili čak lavom prekrivene pejzaže – ova avantura će biti fantastična koliko god Vaše dete to želi!

Preporučujemo ovaj kamp za vaše dete ako:
- voli Minecraft,
- ga zanima crtanje i voli kreativne izazove,
- ima 7-14 godina.

Kamp je namenjen uzrastu:
7-14 godina

  • Za regularne kampove: Sve alate za kamp obezbeđuje škola.

Preduslov:
Vašem detetu ne treba nikakvo prethodno iskustvo i bez brige može da se priključi našem kampu!.


Nazad