Ideje oživljavaju
Logiscoolovi Kreativni Workshopovi
Prijava

Da li vaše dete u slobodno vreme uživa u crtanju i u igranju Minecraft? Da li pokazuje interesovanje za mobilne aplikacije i svet 3D dizajna? Ako je odgovor potvrdan, onda je idealno mesto za vaše dete u našim modernim Logiscool radionicama.

creative-workshops-logo

Od proleća 2021. godine u našu ponudu uvodimo novine u obliku četiri inovativne i uzbudljive radionice, kojima smo obogatili i osavremenili katalog Logiscoola. Naše radionice 3D dizajna, kreiranja aplikacija, digitalne ilustracije i modifikovanja Minecrafta prilagođene su deci različite uzrasne dobi i afiniteta, prema tome omogućavaju Vam da pronađete pravi izbor za Vaše dete.

U zavisnosti od izabrane teme, Logiscoolove kreativne radionice su vremenski organizovane u 5 do 10 sesija i ne zahtevaju dugoročnu posvećenost. Radionice su inspirisane najsavremenijim i popularnim temama koje prate konstantne promene u digitalnom svetu. Isto tako, omogućavaju deci da sa lakoćom stiču nova znanja i veštine, koja su u skladu sa njihovim interesovanjima. Logiscoolove kreativne radionice polaznicima pružaju priliku za dubljim i kvalitetnijim istraživanjem i otkrivanjem svojih omiljenih aktivnosti. Takođe, otkrivaju deci puteve u pronalaženju novih hobija i pružaju priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Zahvaljujući svojoj savremenoj koncepciji, ove radionice se mogu uspešno pohađati uporedo i sa drugim interesantnim kursevima koje nudi Logiscool. Kursevi se sa lakoćom dopunjuju i ni za jedan nisu neophodni preduslovi, što ih čini izuzetnim.

Radionice se održavaju u našim savremeno opremljenim učionicama.

Minecraft Modding Workshop

summer-challenge-logo

Minecraft Modding Workshop

Namenjena uzrastu od 11 do 13 godina

Ova izuzetna radionica obučiće polaznike i osposobiti ih za korišćenje softvera za „mod“ Minecrafta. Pružiće neophodne veštine zahvaljujući kojima će uspešno kreirati likove omiljenih superheroja ili originalne predmete. Prednost ove radionice je fleksibilnost kreiranja igre zahvaljujući kojoj će polaznici prilagoditi igru svojim afinitetima i ličnim karakteristikama.

3D Design Workshop

Namenjena uzrastu od 12 do 15 godina

Još jedna u nizu radionica, polaznike će upoznati sa 3D dizajnom uz upotrebu Tinkercada. Pružiće neophodna znanja i osposobiti ih za praktičnu primenu 3D dizajna, a upoznaće ih i sa prošlošću i budućnošću 3D štampe. Predstaviće različite oblasti 3D dizajna, kao što su: dizajn nameštaja, unutrašnja dekoracija i arhitektura. Primarni fokus radionice je na samom 3D dizajnu. Međutim, deca mogu kasnije da oblikuju svoja konačna dela na 3D štampaču ili laserskom rezaču.

3D Design Workshop

summer-challenge-logo

Workshop Digitalne ilustracije

summer-challenge-logo

Workshop Digitalne ilustracije

Namenjena uzrastu od 9 do 12 godina

Mi preporučujemo naše radionice za Digitalnu Ilustraciju deci koja vole da crtaju i vole jedinstvene likove i animacije. Naši studenti će imati priliku da izmisle i dizajniraju sopstvene karaktere, da ih crtaju u dve ili tri dimenzije, i da ih čak i animiraju. Radionica ne uči samo osnovne tehnike i softver koji je potreban za 3D ilustraciju, već i temelje teorije crtanja i istoriju digitalne umetnosti.

Workshop Kreiranja aplikacija

Namenjena uzrastu od 14 do 18 godina

Evo šanse da deca posegnu za svojim telefonima, ali ne samo kao korisnici, već i kao kreatori! Naši studenti će ovladati znanjem koje je neophodno za upotrebu softvera namenjenog za kreiranje aplikacija Thunkable, a koji se može koristiti i za izradu aplikacija za iPhone i Android. Steći će osnovne veštine za kreiranje user-friendly aplikacija. Sa lakoćom postaće uspešni kreatori igrica, dnevnih aplikacija, aplikacija za brojanje kalorija, kao i programa vežbanja, praćenja lista kupovine i bezbroj drugih sadržaja

Workshop Kreiranja aplikacija

summer-challenge-logo

Imate li pitanja?

Kontaktirajte nas