Logiscool globalno podučava decu kodiranju i digitalnoj pismenosti u našim zabavnim vanškolskim ustanovama

Dođite na naš besplatan Kamp dan izazova

Vaša deca mogu da urade zabavne izazove najuzbudljivijih tema današnjice i čak mogu da osvoje kamp!

Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu

Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni društveni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka

SEZONA PRAZNIČNIH KAMPOVA JE POČELA

Proverite našu ponudu zabavnih i edukativnih kampova i prijavite svoje dete već danas!

Kodiranje i digitalni kursevi za uzrast od 6 do 18 godina

Naši kursevi zasnovani na zabavi čekaju decu i tinejdžere zainteresovane za kodiranje i digitalno stvaranje

Osnovano

2014

Države

35

Lokacije

170+

Učenici

185.000+

Na šta smo ponosni

Utisci

Dajte podsticaj budućnosti vašeg deteta sa nama

Sertifikovani plan i program svetske klase

Svako može naučiti da programira i bude digitalno pismen. Naš nastavni plan i program sadrži potpuno gejmifikovane, modularne i pametne lekcije koje će učenje učiniti ZABAVNIM. Svi moduli su razvijeni da odgovaraju različitim starosnim grupama, kako bi pronašli savršen put za svakoga.

Uz našu metodu, postati aktivan kreator je zabavno!

Posvećeni smo tome da naučimo decu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo onlajn ili uživo.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti su sertifikovane obrazovne platforme svetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo veštine 21. veka

Deca odrastaju sa digitalnim uređajima u rukama. Ali , oni su i dalje samo pasivni korisnici umesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči decu da razmišljaju, osposobljava ih za analitičko razmišljanje i rešavanje problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Deca mogu da kreiraju svoju prvu kompjutersku igru besplatno

Da li ste zainteresovani da saznate kako kodiranje i digitalna pismenost mogu da doprinesu budućem uspehu vaše dece? Probajte besplatno, zajedno sa svojim detetom! Pridružite nam se na besplatnom demo času online ili lično. Dok se deca, uz pomoć našeg trenera, upoznaju sa uzbudljivim novim svetom, možemo popričati o važnosti digitalne pismenosti sa vama. Ne propustite ovu sjajnu priliku!

Šta je novo

Vesti

Izuzetno smo srećni što možemo da objavimo da smo dobili treću međunarodnu nagradu u roku od godinu dana!

10. januar 2023.

Nagrade za digitalno obrazovanje dodelile su našoj seriji "Digital Discovery" naslov "Najbolji novi digitalni kurs". Dodelom priznanja inovativnim brendovima koji transformišu obrazovanje i tehnologiju, Digital Education Awards ima za cilj da doprinese rastu EdTech industrije.

Veliko hvala svima koji su nas do sada pratili na ovom putovanju- franšizni partneri, instruktori, roditelji i deca: zahvalni smo vam na kontinuiranom poverenju u nas!

Neka se sva deca upoznaju sa digitalnim svetom sa najboljim dostupnim kursom. 😊

Detalji kursa Digital Discovery

Vesti

Jedna od osnivača Logiscool-a, Anita Breuer, dospela je na naslovnu stranu magazina Business Woman

13. maj 2022.

Суоснивачица и извршна директорка Logiscool-a, Анита Бреуер је недавно уврштена на насловну страну Business Woman. Међународни магазин има за циљ да истакне франшизне бизнисе на женском нивоу од образовања, до угоститељства и логистике, инспиришући жене предузетнице широм света. У часопису Анита говори о настанку Logiscool-a, као и о тренутној и будућој мисији организације, доносећи дигиталну писменост што већем броју деце. Часопис можете прочитати овде: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6


Svetska broj jedan obrazovna platforma za učenje kodiranja

Naša jedinstvena edukativna platforma razvijena je za jednostavan prelazak sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu.
blox kodiranje ikona

Blox kodiranje

Učenje kodiranja počinjemo sa "gradivnim blokovima". Naš jedinstveni metod vizuelnog kodiranja je uvek najbolje prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja.

mix kodiranje ikona

Mix kodiranje

Kao drugi korak, učenici počinju da pišu kodove u MIX modu, gde paralelno mogu da vide i blokove i tekstualne programske jezike.

text kodiranje ikona

Text kodiranje

Kada se učenici osete spremnim da ostave vizuelne blokove za sobom, prelazimo na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su Python, Unity, Godot ili C#.

Zajedno za digitalnu pismenost

Da li ste takođe posvećeni važnosti digitalne pismenosti za decu? Da li biste želeli da doprinesete unapređenju veština budućih generacija? Pogledajte naša rešenja za nastavnike, škole,

LOGOS

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama