Oblikovanje mladih umova ne samo da se snalaze, već i da predvode u stalno evoluirajućem digitalnom okruženju

Naši nagrađivani alati i metodologije, podržani godinama stručnosti, garantuju obrazovanje najvišeg kvaliteta

Osnovano

2014

Države

30

Lokacije

210+

Učenici

220.000+
Kodiranje i digitalni kursevi za uzrast od 6 do 18 godina

Naši kursevi zasnovani na zabavi čekaju decu i tinejdžere zainteresovane za kodiranje i digitalno stvaranje

Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu

Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni društveni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka

Prijavite svoje dete na besplatan dan otvorenih vrata

Upoznajte Logiscool metodologiju i iskusite je na besplatnom danu otvorenih vrata!

Veštačka inteligencija - kako je predajemo i zašto

Ne samo da na odgovoran način predajemo kako da koristimo AI i kako AI funkcioniše, već je i AI integrisani deo naše platforme za nastavni program i obrazovanje.

Na šta smo ponosni

Rekli su o nama

Neka vaše dete otkrije svet programiranja sa nama

Sertifikovani plan i program svetske klase

Otključavamo svet programiranja, veštačke inteligencije i digitalne pismenosti za sve. Naša nastava obuhvata potpuno gejmifikovane, modularne i inteligentne lekcije, pretvarajući učenje u uzbudljivu avanturu, koristeći moderne alate za kodiranje, video montažu, veštačku inteligenciju i još mnogo toga. Prilagođeno različitim starosnim grupama, svaki modul otvara savršen put za svakog učenika, obezbeđujući zanimljivo i zabavno obrazovno putovanje.

Uz našu metodu, postati aktivan kreator je zabavno!

Posvećeni smo tome da naučimo decu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo onlajn ili uživo.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti su sertifikovane obrazovne platforme svetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo veštine 21. veka

Deca odrastaju sa digitalnim uređajima u rukama. Ali , oni su i dalje samo pasivni korisnici umesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči decu da razmišljaju, osposobljava ih za analitičko razmišljanje i rešavanje problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Deca mogu da kreiraju svoju prvu kompjutersku igru besplatno

Da li ste zainteresovani da saznate kako kodiranje i digitalna pismenost mogu da doprinesu budućem uspehu vaše dece? Probajte besplatno, zajedno sa svojim detetom! Pridružite nam se na besplatnom demo času online ili lično. Dok se deca, uz pomoć našeg trenera, upoznaju sa uzbudljivim novim svetom, možemo popričati o važnosti digitalne pismenosti sa vama. Ne propustite ovu sjajnu priliku!

Šta je novo

Vesti

Logiscool predstavlja novi online program za kodiranje na EtonX

14. maj 2024.

Počevši od 28. maja 2024, Logiscool pokreće svoj prvi kurs koji se odvija sopstvenim tempom, Kodiranje igara sa Python-om, dostupan globalno preko prestižne EtonX platforme. Ovaj inovativni program je dizajniran za učenike starije od 13 godina, pružajući im veštine potrebne za uspešnu budućnost u tehnologiji. Po završetku, dalje mogućnosti za učenje čekaju ih u Logiscool-u.

Za detalje o upisu i više o programu, posetite Logiscool.com/en/etonx. Hajde da osnažimo sledeću generaciju digitalnih inovatora!

Pročitajte više

Vesti

ZUOV preporučuje Logiscool Digital Discovery i Blox kodiranje kurseve

25. septembar 2023.

ZUOV ( Zavod za unapređivanje obrazovanja i nastave Republike Srbije) je na osnovu analize naših kurseva Digital Discovery(Digitalni svet i programiranje) i Blox kodiranje i upoređivanja sa Pravilnikom o planu i programu nastave i učenja doneo mišljenje da kursevi predstavljanju značajnu pomoć u razvijanju digitalne kompetencije i logičkog načina razmišljanja kroz blokovsko programiranje u vizuelnom okruženju, svaki u svom domenu i za određeni uzrast.

Detalje možete pročitati u rešenjima:

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-blox


Svetska broj jedan obrazovna platforma za učenje kodiranja

Naša jedinstvena edukativna platforma razvijena je za jednostavan prelazak sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu.
blox kodiranje ikona

Blox kodiranje

Učenje kodiranja počinjemo sa "gradivnim blokovima". Naš jedinstveni metod vizuelnog kodiranja je uvek najbolje prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja.

mix kodiranje ikona

Mix kodiranje

Kao drugi korak, učenici počinju da pišu kodove u MIX modu, gde paralelno mogu da vide i blokove i tekstualne programske jezike.

text kodiranje ikona

Text kodiranje

Kada se učenici osete spremnim da ostave vizuelne blokove za sobom, prelazimo na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su Python, Unity, Godot ili C#.

Zajedno za digitalnu pismenost

Da li ste takođe posvećeni važnosti digitalne pismenosti za decu? Da li biste želeli da doprinesete unapređenju veština budućih generacija? Pogledajte naša rešenja za nastavnike, škole,

LOGOS

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama