Logiscool globalno uči decu kodiranju i digitalnoj pismenosti u našim zabavnim školama

Registrujte svoje dete na besplatni demo čas
Upoznajte se sa Logiscool metodologijom i dođite na besplatni demo čas!
Kodiranje i digitalni kursevi za uzrast od 6 do 18 godina

Naši kursevi zasnovani na zabavi čekaju decu i tinejdžere zainteresovane za kodiranje i digitalno stvaranje

Osnovano

2014

Zemlje

35

Lokacije

170+

Učenici

170.000+

Na šta smo ponosni

Utisci

Podstaknite sa nama perspektive svog deteta

Sertifikovani plan i program svetske klase

Svako može naučiti da programira i digitalalno se opismeniti. Naš nastavni plan i program sadrži potpuno gejmifikovane, modularne i pametne lekcije koje će učenje učiniti ZABAVNIM. Svi moduli su razvijeni da odgovaraju različitim starosnim grupama, kako bi pronašli savršen put za svakoga.

Uz našu metodu, zabavno je postati aktivni kreator!

Posvećeni smo tome da naučimo decu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo onlajn ili uživo.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti su sertifikovane obrazovne platforme svetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo veštine 21. veka

Deca odrastaju sa digitalnim uređajima u rukama. Ali, i dalje su samo pasivni korisnici umesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči decu da razmišljaju i razvija im sposobnost analitičkog razmišljanja, rešavanja problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Deca mogu besplatno da kreiraju svoju prvu kompjutersku igru

Da li ste zainteresovani da saznate kako kodiranje i digitalna pismenost mogu da doprinesu budućem uspehu vaše dece? Probajte besplatno, zajedno sa svojim detetom! Pridružite nam se na besplatnom demo času, online ili lično. Dok se deca, uz pomoć našeg trenera, upoznaju sa uzbudljivim novim svetom, možemo popričati o važnosti digitalne pismenosti. Ne propustite ovu sjajnu priliku!

Šta je novo

Vesti

Izuzetno smo srećni što možemo da objavimo da smo dobili treću međunarodnu nagradu u roku od godinu dana!

10. januar 2023.

Nagrade za digitalno obrazovanje dodelile su našoj seriji "Digital Discovery" naslov "Najbolji novi digitalni kurs". Dodelom priznanja inovativnim brendovima koji transformišu obrazovanje i tehnologiju, Digital Education Awards ima za cilj da doprinese rastu EdTech industrije.

Veliko hvala svima koji su nas do sada pratili na ovom putovanju- franšizni partneri, instruktori, roditelji i deca: zahvalni smo vam na kontinuiranom poverenju u nas!

Neka se sva deca upoznaju sa digitalnim svetom sa najboljim dostupnim kursom. 😊

Detalji kursa Digital Discovery

Vesti

Jedna od osnivača Logiscool-a, Anita Breuer, dospela je na naslovnu stranu magazina Business Woman

13. maj 2022.

Суоснивачица и извршна директорка Logiscool-a, Анита Бреуер је недавно уврштена на насловну страну Business Woman. Међународни магазин има за циљ да истакне франшизне бизнисе на женском нивоу од образовања, до угоститељства и логистике, инспиришући жене предузетнице широм света. У часопису Анита говори о настанку Logiscool-a, као и о тренутној и будућој мисији организације, доносећи дигиталну писменост што већем броју деце. Часопис можете прочитати овде: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6


Svetska broj jedan obrazovna platforma za učenje

Naša jedinstvena edukativna platforma razvijena je za jednostavan prelazak sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu.
blox coding icon

Blox kodiranje

Učenje kodiranja počinjemo sa "blokovima". Naš jedinstveni metod vizuelnog kodiranja je uvek najbolje prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja.

ikona "mix kodiranje"

Mix kodiranje

Kao drugi korak, učenici počinju da pišu kodove u MIX režimu, gde paralelno mogu da vide i blokove i tekstualne programske jezike.

ikona kodiranja teksta

Text kodiranje

Kada se učenici osete spremnim da ostave vizuelne blokove za sobom, prelazimo na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su Python, Unity, Godot ili C#.

Zajedno za digitalnu pismenost

Da li ste i vi posvećeni važnosti digitalne pismenosti za decu? Da li biste želeli da doprinesete unapređenju veština budućih generacija? Pogledajte naša rešenja za nastavnike, škole,

LOGOS

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i pratite naše najnovije objave na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama