UČIMO DECU KODIRANJU I DIGITALNOJ PISMENOSTI U NAŠIM ZABAVNIM ŠKOLAMA ŠIROM SVETA

Sezona letnjih kampova je u toku

Proverite našu ponudu zabavnih i edukativnih kampova, registrujte svoje dete već danas!

Bacite pogled na Logiscool svet!

Logiscool nudi raznovrsne kurseve, kampove i radionice. Pronađite najbolje za svoje dete!

Osnovano

2014

Zemlje

32

Lokacije

160+

Učenici

140.000+

Utisci

Podstaknite sa nama perspektive svog deteta

Sertifikovani plan i program svetske klase

Svako može naučiti da programira i digitalalno se opismeniti. Naš nastavni plan i program sadrži potpuno gejmifikovane, modularne i pametne lekcije koje će učenje učiniti ZABAVNIM. Svi moduli su razvijeni da odgovaraju različitim starosnim grupama, kako bi pronašli savršen put za svakoga.

Uz našu metodu, zabavno je postati aktivni kreator!

Posvećeni smo tome da naučimo decu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo onlajn ili lično.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti su sertifikovane obrazovne platforme svetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo veštine 21. veka

Deca odrastaju sa digitalnim uređajima u rukama. Ali, i dalje su samo pasivni korisnici umesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči decu da razmišljaju i razvija im sposobnost analitičkog razmišljanja, rešavanja problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Deca mogu besplatno da kreiraju svoju prvu kompjutersku igru

Da li ste zainteresovani da saznate kako kodiranje i digitalna pismenost mogu da doprinesu budućem uspehu vaše dece? Probajte besplatno, zajedno sa svojim detetom! Pridružite nam se na besplatnom demo času, online ili lično. Dok se deca, uz pomoć našeg trenera, upoznaju sa uzbudljivim novim svetom, možemo popričati o važnosti digitalne pismenosti. Ne propustite ovu sjajnu priliku!

Svetska broj jedan obrazovna platforma za učenje

Naša jedinstvena edukativna platforma razvijena je za jednostavan prelazak sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu.

Blox kodiranje

Učenje kodiranja počinjemo sa "blokovima". Naš jedinstveni metod vizuelnog kodiranja je uvek najbolje prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja.

Mix kodiranje

Kao drugi korak, učenici počinju da pišu kodove u MIX režimu, gde paralelno mogu da vide i blokove i tekstualne programske jezike.

Text kodiranje

Kada se učenici osete spremnim da ostave vizuelne blokove za sobom, prelazimo na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su Python, Unity, Godot ili C#.

Na šta smo ponosni

Zajedno za digitalnu pismenost

Da li ste i vi posvećeni važnosti digitalne pismenosti za decu? Da li biste želeli da doprinesete unapređenju veština budućih generacija? Pogledajte naša rešenja za nastavnike, škole,

LOGOS
Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i pratite naše najnovije objave na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama