Logiscool je dobio ocenu „odličan“ od međunarodnog tela za sertifikaciju obrazovanja

7. feb. 2022.

U januaru 2022. godine, Logiscool nastavni plan i program i naša obrazovna platforma dobila su ocenu „odličan“ od jednog od najprestižnijih tela za sertifikaciju obrazovanja, Obrazovnog saveza Finske (EAF). Ta organizacija zapošljava finske edukatore i istraživače u obrazovanju, koji procenjuje međunarodna obrazovna rešenja prema striktnom skupu kriterijuma.

Suosnivačica Logiscool-a, Anita Breuer, dospela na naslovnu stranu magazina Business Woman

Suosnivačica i izvršna direktorka Logiscoola, Anita Breuer, nedavno je uvrštena na naslovnu stranu magazina Business Woman. Međunarodni magazin ima za cilj da istakne franšizne biznise vođene od strane žena, od obrazovanja, do ugostiteljstva i logistike, inspirišući žene preduzetnice širom sveta. U časopisu, Anita govori o nastanku Logiscoola, kao i o trenutnoj i budućoj misiji organizacije da donese digitalnu pismenost što većem broju dece. Časopis možete pročitati ovde: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6

Novozelandska deca će uskoro učiti s nama
Logiscool je ponovo stigao na novi kontinent! Naše nove škole se otvaraju u Hamiltonu i Ponsonbiju na Novom Zelandu. Naš partner, Zef Morgan, koji je takođe operater lanca škola jezika, sa velikim entuzijazmom ulazi u avanturu programiranja, na radost lokalne dece.