Kampovi za digitalne kreatore

Creative Mobile Photo and Video Camp

Tokom ovog kampa, mobilni telefon postaje zvezda! Popularnost klasičnog deljenja video zapisa i društvenih mreža omogućava deci da dele sopstvene kreativne sadržaje! Tokom kampa, deca će naučiti da iskoriste snagu svoje mobilne kamere i sopstvene ideje za kreiranje kul, jedinstvenog sadržaja. Da bi to uradili, naučiće osnove fotografije, sa fokusom na pokretne slike i mobilni video. U međuvremenu, učiće o jednostavnim, besplatnim alatima koji se mogu koristiti bezbedno i svrsishodno za uređivanje sadržaja i stvaranje mnoštva uzbudljivih efekata.

Creative Mobile Photo and Video Camp

za 11+ godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Neka vaša deca budu inspirisana!

Vaše dete će steći uvid u tajne koje stoje iza uspeha video i foto sadržaja na društvenim platformama i bitiće inspirisano njima. Naši kamperi će naučiti neke popularne i bezvremenske viralne video trendove. Pored toga, deca će takođe naučiti etičke i bezbednosne aspekte deljenja video zapisa i fotografija.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Savladati osnove fotografije i videa

Upoznati glavne karakteristike, opcije, savete i trikove za upotrebu svojih mobilnih kamera

Koristiti besplatne i bezbedne aplikacije za uređivanje slika i videa

Saznati o društvenom imidžu i deljenju videa: istorijskom pregledu, popularnim trendovima i sadržajima

Saznati informacije o bezbednosti i etici na internetu vezane za konzumiranje i deljenje sadržaja

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše kampove u Logiscool prostorijama: Svakom učesniku biće potreban Google nalog, iPhone ili Android mobilni telefon ( ili Ipad/ Android tablet- preporučujemo iOS 13.0 ili noviji, Android 8.0 ili noviji) kao i slušalice.
  • Ukoliko u školi počnu onlajn kursevi: Preduslov učešća na onlajn kursu jeste da imate laptop ili računar kod kuće, sa stabilnom internet konekcijom i sa ugrađenim ili eksternim mikrofonom, miš i Google nalog. Slušalice i i web kamera su takođe poželjni. Softver neophodan za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Creative Mobile Photo and Video Camp

za 11+ godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.