Kursevi programiranja

Digitalni svet i programiranje

114

Mi kao roditelji znamo da je digitalna pismenost postala suštinski alat za navigaciju u sadašnjosti i budućnosti. Na našim specijalnim kursevima, naši posvećeni treneri će pomoći vašoj deci da postanu samopouzdani i svesni korisnici digitalnih alata i onlajn platformi, uključujući osnove programiranja i AI. Sve to na razigran, zabavan i lako razumljiv način.

Digitalni svet i programiranje 114 kurs

za učenici 2-3 razreda

onlajn, učionica, 1-na-1

Maksimalno.: 12 (online: 6) učesnika

Preduslovi: Digitalna pismenost i programiranje 113 kurs

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Unapredite digitalne veštine vaše dece!

Kao i većina dece, i vaše dete će odrastati sa pametnim telefonom ili tabletom u ruci, bilo u kućnom okruženju ili van njega. Opremite svoju decu alatima i veštinama kritičkog razmišljanja koji im mogu pomoći da se kreću kroz sve digitalizovaniju budućnost. Ovaj kurs će pokriti osnove algoritamskog razmišljanja i programiranja, kreiranje digitalnog sadržaja, korišćenje i bezbednost interneta kao i osnove AI. Takođe će decu upoznati sa računarskim hardverom, digitalnim uređajima i robotikom. Sa nama vaša deca mogu da uživaju na putu ka digitalnoj pismenosti, učeći osnovne veštine na razigran način!

Osnovne karakteristike

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Algoritamsko razmišljanje

Programiranje: od kodiranja i računanja zasnovanog na blokovima preko lako razumljivih vizuelnih platformi, pa sve do kodiranja zasnovanog na tekstu

Kreiranje digitalnog sadržaja: dizajn 3D igara, digitalni crtež, uređivanje slika i video zapisa, uređivanje teksta i prezentacije

Korišćenje i bezbednost interneta: bezbednost na mreži, "netiket" i onlajn komunikacija

Osnovna upotreba računarskog hardvera i digitalnih uređaja

Robotika

Osnove veštačke inteligencije, opcije za generisanje teksta i slika

Zahtevi

Završetak Digitalni svet i programiranje 113 kursa

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Google nalog je neophodan za učešće. Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs.
  • Za naše onlajn kurseve: Za učešće na online kursu, svakom učeniku će biti potreban laptop ili računar kod kuće sa solidnom internet konekciju, ugrađenim ili eksternim mikrofonom, Google nalog i miš. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i veb kameru. Softver potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Digitalni svet i programiranje 114 kurs

za učenici 2-3 razreda

onlajn, učionica, 1-na-1

Maksimalno.: 12 (online: 6) učesnika

Preduslovi: Digitalna pismenost i programiranje 113 kurs

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu
Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, high-score igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatan dan otvorenih vrata i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.