Kursevi programiranja

Digitalni uvod

101

Učenje digitalnih veština je slično učenju jezika, što ranije, to bolje! Ovaj kurs podučava fundamentalne digitalne veštine i algoritamsko razmišljanje mladima, postavljajući temelje za uspešnu budućnost u digitalizovanom svetu.

Digitalni uvod 101
1 semestar
Samo u 1. polugodištu od 1. razreda

Učionica, 1-na-1

Max.: 12 polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Neka vaša deca postanu samouvereni i svesni korisnici digitalnog sveta!

Prilagođen potrebama najmlađe starosne grupe, ovaj kurs uči učenike kako računari funkcionišu i kako da koriste miša kao profesionalac. Oni će se takođe upoznati sa pravilima kucanja od 10 prstiju, učiti o bezbednosti na internetu i igrati kreativne zadatke, kao i logičke igre, postavljajući temelje algoritamskog razmišljanja.

Cilj ovog kursa je da pomogne deci da postanu samouvereni i svesni korisnici digitalnog sveta. Kurs takođe podržava školski učinak učenika osnovnih škola, jer doprinosi razvoju finih motoričkih sposobnosti, sposobnosti da osete i prate uputstva, kao i koordinaciji očiju. Kroz uzbudljive i kreativne zadatke, kao i logičke igre, takođe mogu da probaju osnove programiranja i nauče kako mašine razmišljaju.

Ishodi

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Bezbedno korišćenje digitalnih gadžeta i aplikacija

Svesna, samouverena i bezbedna upotreba računara

Bezbednost na Internetu

Razvoj ranih motoričkih sposobnosti, koordinacija očiju, logika i kreativnost

Zahtevi

Deci nije potreban nikakav predhodna obuka. Ipak, preporučujemo ovaj kurs deci koja su bar u drugom polugodištu 1. razreda osnovne škole.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs.
  • Za naš online kurs: Svakom učeniku će biti potreban računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili spoljni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i web kameru. Softver koji potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Digitalni uvod 101
1 semestar
Samo u 1. polugodištu od 1. razreda

Učionica, 1-na-1

Max.: 12 polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.