Kampovi programiranja

Kamp intenzivnog programiranja za početnike

U ovom intenzivnom, dvonedeljnom kampu, deca uče osnove programiranja. Oni će saznati šta je to varijabla i kako funkcionišu algoritmi dok budu razvijali svoje sopstvene, kul igrice!

Kamp intenzivnog programiranja za početnike

za 15-18 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Otvorite novi i uzbudljiv svet!

Scoolcode je naša ekskluzivna edukativna platforma koja je dizajnirana da omogući deci jednostavno i zabavno učenje o kodiranju. Ona sadrži mnogo animiranih likova i veliki izbor dinamičnih pozadina koje omogućavaju kreativnost. Programiranje je ključ budućnosti a i mnogo je zabavno! Učeći osnove, deca usvajaju znanje koje će im koristiti na svim poljima u budućem digitalnom svetu!

Ishodi

Deca će postepeno naučiti osnove programiranja. Edukativna platforma koju smo sami razvili je mešavina šarenih blokova, igrica i programskih komandi uz pisani kod, u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja Vašeg deteta.

Deca će razviti kul igrice na osnovu svojih ideja i time negovati kreativnost i individualnost.

Tokom kampa, deca će raditi na sve složenijim projektima koji se nadovezuju. Kada završe kamp, moći će da nastave programiranje u septembru u Logiscoolu kao učenici drugog semetra.

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Deci nisu potrebni potrebni prethodna obuka ili znanje za ovaj kamp. Preporučujemo ovaj kamp ako Vaše dete nikada nije učestvovalo ni u jednom Scoolcode kampu pre toga.

Neophodan softver

  • Za kamp u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kamp.
Ne pružamo online kampove.
Kamp intenzivnog programiranja za početnike

za 15-18 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.