Kamp robotike

LEGO MindStorms EV3

Uz pomoć inteligentnih robota iz Lego Mindstorms EV3, deca prave mašine kako bi odgovorili na tipične robotičke i prave inženjerske izazove. Tokom kampa, deca će se upoznati sa radom različitih senzora i motora. Mogu da nauče kako da programiraju robota da oseti predmete oko sebe koristeći ultrasonične senzore ili da ga programiraju da bez greške prati linije na terenu.

LEGO MindStorms EV3

za 10-14 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dobrodošli na Olimpijadu robota!

Deca mogu da vežbaju osnove programiranja i algoritamskog razmišljanja na zabavan i angažovan način tako što će svog robota naučiti da koristi senzore za boje ili iskusiti pravu moć Džedaja upravljajući svojim EV3 robotima, ne dodirujući ih uopšte!

Kamp se završava fantastičnim takmičenjem u robotici u kojem deca mogu da pokažu svoje veštine kroz programiranje svog robota da postane pobednik najtežeg terena sa preprekama.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Naučite osnove programiranja i algoritamskog razmišljanja na zabavan i razigran način

Razumevanje osnovnih elemenata robotike

Vežbajte njihovu kreativnost i veštine rešavanja problema kreiranjem igara za svog prijatelja robota

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Deci nisu potrebni prethodna obuka ili znanje da bi završili ovaj kamp. Ovaj kamp preporučujemo deci koja nisu prethodno prisustvovala nijednom EV3 kursu ili kampu.

Neophodan softver

Obezbeđujemo sve neophodne alate za kamp.

Kamp je dostupan samo na našim lokacijama.

LEGO MindStorms EV3

za 10-14 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.