Kamp robotike

LEGO SPIKE avanture

Usredsređujući se na učenje zasnovano na STEAM-u, kamp ima za cilj da kombinuje nauku, tehnologiju, inženjering, umetnost i matematiku kako bi vodio ka istraživanju, diskutovanju i rešavanju problema. Ključni deo STEAM edukacije su kodiranje i robotika, koji igraju velike uloge u LEGO Spajku. LEGO SPIKE kombinuje šarene LEGO građevinske elemente, hardver koji se lako koristi i intuitivno kodiranje. Uz upotrebu LEGO SPIKE-a, kamperi će postati tvorci sopstvenih robota, vozila i zabavljača.

LEGO SPIKE avanture

za 6-9 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Granica je tvoja mašta!

LEGO SPIKE nudi odličan put u svet robotike, kreativnosti i rešavanja problema. Cilj kampa je povećanje interesovanja dece osnovnih škola na STEAM poljima, unapređenje njihovih veština rešavanja problema i algoritamskog razmišljanja, kao i podsticanje njihove kreativnosti na interdisciplinarni način. Deca će moći da izmisle i naprave sopstvena autonomna vozila, robote i mini-golf setove, ili bilo šta drugo što mogu da zamisle!

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Izrada i program LEGO robota, gadžeta i vozila

Saznajte više o STEAM temama i njihovim zabavnim aplikacijama

Vežbaće svoje logičko razmišljanje i veštine rešavanja problema

Naučite osnove programiranja i algoritamskog razmišljanja

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za kamp u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kamp.
LEGO SPIKE avanture

za 6-9 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.