Logiscool - Create. Code. Enjoy.

Kodiranje i digitalni kursevi za uzrast od 7 do 18 godina

Naši zabavni kursevi namenjeni su deci i tinejdžerima zainteresovanim za kodiranje i digitalno stvaranje

Zašto je važno programiranje? ?

Za našu decu prirodno je koristiti računare, tablete ili pametne telefone. Ovde imaju priliku da nauče da ih koriste na način koji će imati veliku korist za njihovu budućnost.

Algoritamsko razmišljanje

Naši učenici uče logičko razmišljanje, razvija im se veština rešavanja problema i kreiranja procesa. Čak se i njihovi rezultati u školi mogu poboljšati.

Digitalna pismenost

U bliskoj budućnosti će sve profesije biti vezane za informacionu tehnologiju, digitalna pismenost je osnovna veština 21.veka koju svako dete mora posedovati.

Kreativnost

Naša metoda podučavanja je zasnovana na iskustvu, široko otvara vrata kreativnosti tokom programiranja. Deca dok ozbiljno uče, uz to čine ono što najviše vole: kreiraju.

Cool je

Učimo decu i tinejdžere da programiraju sopstvene računarske igre, animacije, cool aplikacije i robote.

Karijera

Čak i ako svi naši učenici ne postanu programeri, Logiscool je savršeno "ulaganje" u bilo koje radno mesto - stalno raste potreba za ovakvim znanjem širom sveta.

Zašto Logiscool?

  • Podučavamo već 7 godina, više od 110,000 učenika je počelo programirati na jednom od naših kurseva ili kampova za programiranje. Po njima i mišljenju njihovih roditelja mi to dobro radimo :)
  • Naša sopstvena jedinstvena obrazovna platforma, prema starosti i znanju, pogodna je i za male i velike.
  • Uvereni smo da učenje najvažnije veštine budućnosti može biti zabavno i lako.
  • Sve više i više dece počinje programirati širom sveta, zašto bi baš ti izostavio tako cool stvar?

Kampovi i kursevi

Kursevi

Nudimo zanimljivu i jedinstvenu obrazovnu platformu, inovativni dugoročni nastavni plan i program, časove od 90 minuta nedeljno, mlade predavače - studente i inspirativnu okolinu na sve većem broju Logiscool lokacija.


Više informacija

kampovi

Postoji čitav niz tema u našim popularnim zimskim i letnjim kampovima programiranja, uključujući računarske igre i aplikacije, Minecraft, robote, video i foto uređivanje, kreiranje web stranica, itd. Bez obzira na temu, druga polovina dana rezervisana je za aktivnosti na otvorenom i zabavu.


Više informacija

Saznajte više o našim školama

21 država
130+ lokacija
110,000+ učenika

We're looking for franchise partners

Ponosni smo