Logiscool je finalista Global Franchise Awards

20. feb. 2023.

Sa oduševljenom objavljujemo da je Logiscool finalista Global Franchise Awards u kategoriji Deca i obrazovanje!

Global Franchise Awards predstavlja najprestižniji skup nagrada u franšizingu, i slavi dostignuća onih koji idu iznad i izvan svojih sektora.

Neverovatno smo ponosni što smo uvršteni među finaliste, što zaista pokazuje da se sav naporan rad Logiscool porodice isplatio. Ovo priznanje dugujemo roditeljima i njihovoj deci, i našim posvećenim partnerima širom sveta, koji su odlučili da nam ukažu poverenje. Hvala!

ZUOV preporučuje Logiscool Digital Discovery i Blox kodiranje kurseve

ZUOV ( Zavod za unapređivanje obrazovanja i nastave Republike Srbije) je na osnovu analize naših kurseva Digital Discovery(Digitalni svet i programiranje) i Blox kodiranje i upoređivanja sa Pravilnikom o planu i programu nastave i učenja doneo mišljenje da kursevi predstavljanju značajnu pomoć u razvijanju digitalne kompetencije i logičkog načina razmišljanja kroz blokovsko programiranje u vizuelnom okruženju, svaki u svom domenu i za određeni uzrast.

Detalje možete pročitati u rešenjima:

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-blox

Suosnivač Logiscool-a, Anita Breuer, dospela je na naslovnu stranu magazina Business Woman

Suosnivačica i izvršna direktorka Logiscool-a, Anita Breuer je nedavno uvrštena na naslovnu stranu Business Woman. Međunarodni magazin ima za cilj da istakne franšizne poslove koje vode žene od obrazovanja, do ugostiteljstva i logistike, inspirišući žene preduzetnice širom sveta. U časopisu Anita govori o nastanku Logiscool-a, kao i o trenutnoj i budućoj misiji organizacije, donoseći digitalnu pismenost što većem broju dece. Časopis možete pročitati ovde: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6