Minecraft kampovi

Minecraft City of Heroes

U jednom od naših najpopularnijih kampova, deca mogu da urone dubinu igre: mogu da saznaju o beskrajnim mogućnostima koje nudi crveni kamen i izgrade mehaničke strukture koje se mogu kontrolisati korišćenjem složenih virtuelnih sklopova. Sva ta saznanja mogu zatim da iskoriste za izgradnju futurističkog grada za svoje omiljene superheroje. Samo je njihova mašta granica!

Minecraft City of Heroes

za 7-13 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Razvoj i igra!

Pomoću Minecrafta studenti mogu da razviju svoje veštine logičkog i algoritamskog razmišljanja, tako što će graditi strukture i dizajne u okviru igre. Kurs pomaže deci da razviju i svoju kreativnost, jer će biti kreatori i dizajneri budućeg grada svojih omiljenih superheroja!

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Upoznati Minecraft, shvatiti kako je igra strukturirana i kako funkcioniše

Upoznaće se sa logičkim kapijama, crvenim kamenjem i raznim Minecraft funkcijama

Dizajniraju i grade budući grad svojih superheroja

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, pretplatu možete kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ili postoji mogućnost da škola obezbedi.
Minecraft City of Heroes

za 7-13 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.