Minecraft kampovi

Minecraft - Mars Mission

Najnovija destinacija našeg Minecraft kampa je planeta Mars! Deca će istraživati uzbudljive mogućnosti crvenog kamena i izgradiće svoju svemirsku bazu. Napraviće sve što im treba da nasele planetu, od solarnih panela do dozatora za hranu i posebnih robota.

Minecraft - Mars Mission

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Planet Zemlja je prošlost

Tokom ovog kampa, deca će moći da razviju svoju kreativnost uz Minecraft, kao i da prošire svoje znanje o Marsu i svemirskim putovanjima. Planeta Zemlja je prošlost. Jesu li spremna za najuzbudljiviju misiju u istoriji čovečanstva?

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Upoznati Minecraft, shvatiti kako je igra strukturirana i kako funkcioniše

Naučiti o logičkim kapijama, crvenom kamenju i raznim Minecraft funkcijama

Saznati više o Marsu i svemirskim putovanjima

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, pretplatu možete kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ili postoji mogućnost da škola obezbedi.
Minecraft - Mars Mission

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.