Minecraft kampovi

Minecraft - Mars misija

Najnovija destinacija Logiscool-ovog Minecraft kampa je Planeta Mars! Deca mogu da istraže uzbudljive mogućnosti crvenog kamena i izgrade sopstvenu svemirsku bazu. Ovde mogu da stvore sve, od solarnih panela do dispenzera za hranu i specijalnih robota za naseljavanje planete.

Minecraft - Mars misija kamp

za 7-14 godina starosti, učenici 1-8 razreda

onlajn, učionica

Preduslovi: nijedan

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Planet Zemlja je prošlost

Tokom ovog kampa, deca će moći da razviju svoju kreativnost uz Minecraft, kao i da prošire svoje znanje o Marsu i svemirskim putovanjima. Planeta Zemlja je prošlost. Da li su spremni za najuzbudljiviju misiju u istoriji čovečanstva?

Osnovne karakteristike

Tokom kampa, deca će moći da:

Upoznaju Minecraft, shvate kako je igra strukturirana i kako funkcioniše

Nauče o logičkim kapijama, crvenom kamenju i raznim Minecraft funkcijama

Saznati više o Marsu i svemirskim putovanjima

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, možete je kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ali obratite pažnju da Android/XBOX/PS4 licence nisu prihvatljive za ovaj kamp.
  • Za naše onlajn kampove: Pored pomenute Minecraft pretplate, za učešće u onlajn kampu, deci će biti potreban laptop ili računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili eksterni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i veb kameru.
Minecraft - Mars misija kamp

za 7-14 godina starosti, učenici 1-8 razreda

onlajn, učionica

Preduslovi: nijedan

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Dostupno na sledećim lokacijama

Odaberite tip sortiranja:
Resetuj sve filtere
Više opcija filtera

Učitavanje...
Minecraft - Mars misija kamp
Odaberite tip sortiranja:
Više programa za koje biste mogli biti zainteresovani
Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu
Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, high-score igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.