Minecraft kampovi

Minecraft Design

Minecraft je zabavan koliko i koristan. On razvija svest o prostoru, kreativnost i logičko razmišljanje. Međutim, on može biti i platforma za izazove u kreativnom dizajnu. Glavni cilj ovog kampa jeste da još više razvije učenikove dizajnerske i kreativne sposobnosti u Minecraftu. Naučiće kako da boje i dizajniraju mape i likove.

Minecraft Design

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Kreiraj svoju avanturu!

Tokom nedelje, deca će napraviti avanturističku mapu sa sopstvenom pričom. Od napuštene kuće pa sve do priče o planinskoj avanturi, sve je moguće!

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Razvijaju svoje veštine logičkog razmišljanja i rešavanja problema

Upoznajte se sa osnovama Minecrafta

Podsticanje kreativnog razmišljanja i individualnog rešavanja problema

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, pretplatu možete kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ili postoji mogućnost da škola obezbedi.
Minecraft Design

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.