Roblox kampovi

ROBLOX Game Design

Da li je vaše dete zainteresovano i za dizajn igara, a ne samo za igranje Robloxa? U našem najnovijem digitalnom kampu, dižemo Roblox na viši nivo. Naši kamperi idu dalje od igranja na svojoj omiljenenoj gejming platformi i istražuju njen sveobuhvatni mehanizam za kreiranje igara, Roblox Studio.

ROBLOX Game Design

za 9-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Od igrača do programera igrica!

Roblox Studio omogućava deci da kreiraju bilo koju vrstu igre koju mogu da zamisle - od uzbudljivih karting trka i rizičnih staza sa preprekama, do lukavih zagonetki. I još mnogo toga. Naši kamperi će naučiti kako da koriste mnoge alate Roblox Studija i spoznaće osnovne koncepte igre i dizajna nivoa u poznatom okruženju. Do kraja kampa, vaše dete će imati kolekciju igara koje će moći nadograđivati i deliti ih sa svojim prijateljima.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Naučiće kako da koriste Roblox Studio

Kreiraće prilagođene modove/mape, osnove dizajna igara

Upoznaće se sa principima razvijanja igrica

Naučiće kako da podele igrice koje su napravili

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za kamp u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kamp.
ROBLOX Game Design

za 9-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.