Roblox kampovi

Roblox Game "Hacker" kamp

Da li je vaše dete zainteresovano ne samo za igru već i za dizajniranje sopstvene, jedinstvene Roblox igre? U našem poslednjem kampu, vodimo Roblox-a na viši nivo. Naši kamperi će ići dalje od igre i istražiti stvarni kod koji stoji iza njihove omiljene gejming platforme! Osmisliće i kreiraće sopstvenu Roblox igru, koristeći i uređujući skripte na Lua programskom jeziku!

Roblox Game "Hacker" kamp

za 9-12 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Od gejmera do programera igara!

Cilj ovog kampa je da razvije dečije logičke mogućnosti dizajniranjem sopstvene Roblox igre! Deca će kreirati i modifikovati sopstvenu prilagođenu igru koristeći različite modove, skripte i koncepte dizajna igara, upoznajući se sa Lua programskim jezikom koji koristi Roblox. Do kraja kampa studenti će moći da kreiraju i objavljuju svoju prvu prilagođenu Roblox igru, koju mogu da podele sa svojim prijateljima na bilo kojoj platformi!

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Kreiranje prilagođenih modova i mapa u okviru igre

Kreiranje prilagođenih igara uređivanjem skripti napisanih na Lua programskom jeziku

Upoznajte se sa osnovnim principima dizajniranja igara koji se koriste u razvoju igara

Saznajte kako da delite igre koje su kreirali

Razvijte njihove veštine logičkog i algoritamskog razmišljanja tako što ćete naučiti kako da koristite i uređujete skripte na Lua programskom jeziku

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp. Međutim, ne preporučujemo učešće ako je kamper već kreirao i osmislio više igara u Robloxu.

Neophodan softver

  • Za kamp u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kamp.
Roblox Game "Hacker" kamp

za 9-12 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.