Kursevi za digitalne kreatore

Video Production

Neka vaše dete razvija svoju kreativnost kroz jedan od najvažnijih medija 21. veka: pokretne slike. Usmerićemo ih na put samoizražavanja, jer postaju režiseri sopstvenog filma!

Video Production
1 semestar

za 10-18 godina starosti

onlajn, Učionica

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Kreativno pripovedanje!

Tokom našeg kursa video produkcije, studenti se upoznaju sa osnovnim principima kreativnog snimanja filmova. Snimiće svoj film, na kojem će raditi kao scenaristi, režiseri, montažeri i stručnjaci za postprodukciju

Tokom ovog kursa, studenti upoznaju različite filmske žanrove, uče osnove video montaže i upoznaju se sa najboljim filmskim trikovima i tehnikama, kao što su titlovi, specijalni efekti i zeleni ekrani. Fokus kursa je da omogući deci da ispričaju svoju priču na način na koji žele. Mogu da naprave dramatičan dokumentarac, da snimaju upečatljive reklame ili da kreiraju filmske vlog epizode o svom životu.

Ishodi

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Uvod u osnove video kreiranja i uređivanja

Razumevanje procesa post-produkcije i različitih tehnika uređivanja i stilova

Razumevanje različitih filmskih žanrova

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kurs.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Svaki učenik će na čas morati da ponese uređaj koji može da snima video (na primer pametni telefon, tablet ili GoPro) i slušalice.
  • Za naš online kurs: Svakom učeniku će biti potreban računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili spoljni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i web kameru. Softver koji potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Video Production
1 semestar

za 10-18 godina starosti

onlajn, Učionica

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.