Minecraft kampovi

Minecraft PRO

Da li Vaše dete misli da zna sve o Minecraft svetu? Hajde da ga iznenadimo! Tokom ovog kampa, deca uče o raznim komandnim blokovima i stvaraju jedinstvene entitete uz njihovu pomoć. Mogu da naprave svoj sopstveni server i oduševe svoje prijatelje sa jedinstvenim Minecraft svetom punim neverovatnih i uzbudljivih tajni.

Minecraft PRO

za 10-14 godina starosti

Učionica

Preduslovi: Minecraft test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Neka Vaše dete postane napredni igrač Minecrafta.

Postoji razlog zašto je Minecraft jedna od najpopularnijih igrica na svetu: pored toga što je veoma zabavna, ona takođe podstiče kreativno razmišljanje, smisao za geometriju i logiku. Uz Minecraft PRO, deca će morati da koriste sve ove veštine budući da se suočavaju sa sve kompleksnijim izazovima crvenog kamena dok usput uče da koriste logičke kapije.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Upoznajte se sa naprednim Minecraft funkcijama i odlikama

Ispoljavanje i razvijanje kreativnog razmišljanja, smisla za geometriju i logiku

Zahtevi

Uraditi Minecraft test koji će biti poslat u mejlu nakon prijave

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, pretplatu možete kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ili postoji mogućnost da škola obezbedi.
Minecraft PRO

za 10-14 godina starosti

Učionica

Preduslovi: Minecraft test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.