Moderno, zabavno obrazovanje u Logiscool-u: digitalna pismenost za decu

Logiscool
28. feb. 2021.
Ako se pitate šta da naučite svoju decu kako bi stekli korisne veštine za budućnost, obavezno stavite digitalnu pismenost i programiranje na vrh svoje liste.

Bilo da je reč o digitalnoj pismenosti ili kodiranju, zabavan pristup obrazovanju je izuzetno važan kada su deca u pitanju. U Logiscool-u obraćamo pažnju na sve kritične detalje u procesu učenja kako bismo izgradili vredne i dugotrajne veštine. Pružanje zabavne i razigrane atmosfere je osnovni zahtev za zainteresovanost dece za učenje.

Učenje kroz zabavu u Logiscool-u

Digitalna pismenost prevedena za decu

Obrazovanje zasnovano na zabavi

Naš pristup obrazovanju zasnovanom na zabavi je dokazano efikasan način za podučavanje digitalne pismenosti i kodiranja deci. To omogućava deci da uče na zabavan i zanimljiv način kroz interaktivne i praktično orijentisane časove.


Projektni pristup

Naš cilj je da učenici odu kući osećajući radost, stvorivši nešto kul iz svake lekcije. To im daje nešto na čemu mogu biti ponosni i što mogu podeliti sa svojim prijateljima i porodicom. Nastavni plan i program podeljen je na konkretne, uzbudljive projekte koji pružaju stalnu motivaciju i prilagođene izazove za svakog učenika, istovremeno produbljujući njihove veštine digitalne pismenosti.


Saradnja i komunikacija

Na našim časovima u malim grupama, kao i tokom samostalnog rada, deca takođe održavaju odnose i rešavaju probleme uz pomoć svojih trenera i drugih učenika, što jača njihove veštine saradnje i komunikacije. Ove veštine neće im samo pomoći da lakše razumeju i steknu digitalnu pismenost, već će im koristiti i u mnogim drugim oblastima njihovog života.


Najbolji nastavni plan i oprema

Razvili smo sopstvenu, svetske klase obrazovnu platformu zasnovanu na našem pristupu obrazovanju zasnovanom na zabavi kako bismo omogućili deci da lako i sa zadovoljstvom uče digitalnu pismenost i kodiranje. Učenici grade svoje projekte sa digitalnim blokovima, a kasnije mogu besprekorno preći na pisani kod kroz naš jedinstveni sistem.

Kodiranje na računaru pomaže učenicima da pređu sa pasivnog korišćenja digitalnih uređaja na aktivno stvaranje digitalnog sadržaja.

Naših 800 časova kreativnog, profesionalnog i kontinuirano razvijanog nastavnog plana i programa za kodiranje osigurava da će prirodna radoznalost dece prerasti u koristan i efikasan proces učenja.


Dobro pripremljeni, mladi treneri

Imamo dinamičan tim veštih mladih trenera iz različitih profesionalnih oblasti, kao što su programeri, matematičari i fizičari. Naši treneri su svi upoznati sa digitalnim svetom i predani su deljenju znanja sa sledećom generacijom. Kroz pažljiv izbor, obuku i kontinuirani razvoj garantujemo da će naši treneri pratiti našu metodu iskustvenog obrazovanja i tačno znati kako da podučavaju i motivišu decu dok jačaju njihove veštine digitalne pismenosti.


Učenje digitalne pismenosti u inspirativnom okruženju

Pored obrazovanja zasnovanog na zabavi, verujemo da direktan odnos trenera i učenika, društveno iskustvo i brojni praktično orijentisani zadaci doprinose brzom razvoju dece. Naše škole imaju moderan i zabavan ambijent u kojem su roditelji takođe dobrodošli da podele radost uspeha svoje dece. Naši LIVE onlajn časovi se takođe izvode u inovativnom, lako razumljivom i inspirativnom okruženju za decu.

Pružamo prostor za kreativnost u digitalnoj sceni kroz našu zajednicu, MyLogiscool.Putem ovog kanala, Logiscool-ovi učenici mogu da učestvuju u zabavnim izazovima, testiraju svoje znanje digitalne pismenosti zabavnim kvizovima i isprobaju projekte jedni drugih.


Dragocene veštine za uspešan budući

kontinuirani rast i otvorenost za učenje ključne su za to da budemo uspešni u našem savremenom digitalnom svetu (i van njega). Učenje digitalne pismenosti i kodiranja dolazi zajedno sa mnogim vrednim veštinama koje su od suštinskogznačaja za decu i njihovu budućnost. U Logiscool-u učenici imaju priliku da isprobaju brojne inovativne oblasti kao što su robotika, video montaža, digitalna grafika i dizajn igara. Različiti kursevi i kampovi mogu se pohađati sukcesivno ili istovremeno kako bi se međusobno dopunjali, a na ovaj način, zabavno obrazovanje se može prilagoditi trenutnim interesovanjima dece.

Kliknite da upišete svoju decu u jedan od naših kurseva digitalne pismenosti ili kurseva programiranja za decu .