Kampovi programiranja

"Hacker" Coding Camp

U najnovijem Logiscool letnjem kampu, vaše dete može da ovlada načinom razmišljanja programera, tako što će rešavati uzbudljive izazove. Ovaj kamp će se fokusirati i na razvijanje njihove kreativnosti, veština rešavanja problema i logike.

"Hacker" Coding Camp

za 7-11 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Misteriozni kodovi i tajne poruke

Vešti, kreativni programeri potrebni su sada više nego ikad, pošto se grupa zlih hakera zaklela da će zauvek zaustaviti YouTube i nemilosrdno izbrisati sve video snimke! U ovom kampu deca će morati da otkriju misteriozne kodove i dešifruju tajne poruke, kako bi mogli da reše YouTube misteriju. Baveći se uzbudljivim logičkim igrama, deca neće učiti samo osnove algoritamskog razmišljanja i programiranja, već će razvijati i svoju kreativnost, veštine rešavanja problema i logiku.

Ishodi

Deca će naučiti osnove programiranja kroz našu jedinstvenu obrazovnu platformu, Scoolcode. Scoolcode povezuje šarene digitalne blokove i igre sa programskim elementima i komandama, ali i sa pisanim kodom, u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja vašeg deteta.

Deca će učestvovati u uzbudljivim misijama i rešavaće zagonetke sa svojim prijateljima.

Baš kao i pravi hakeri, deca će naučiti šta znače termini kao što su kodiranje i šifrovanje, upoznajući se sa osnovama bezbednosti na internetu.

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs!

"Hacker" Coding Camp

za 7-11 godina starosti

Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.